A la carte

We hebben allemaal zo onze droombestemmingen, en hoewel Tierra Photo Tours een ruim aanbod heeft naar verschillende plekken, kunnen we er ongetwijfeld nog een heleboel opsommen! Hoewel, niet alle bestemmingen zijn even populair of gewoonweg té extreem om jaarlijks te organiseren.

Daarom biedt Tierra Photo Tours nu een aantal ‘stand-by vakanties‘ aan, die open staan om in te schrijven. Opgelet, deze reizen hebben geen vaste datum, en zullen pas georganiseerd worden wanneer er voldoende geïnteresseerden zijn. Inschrijven op deze reizen, wil dus niet zeggen dat er onmiddellijk een gegarandeerde afreis-datum wordt medegedeeld, maar wel tussen de geplande reizen zal verschijnen zodra een minimum aantal medereizigers aangemeld zijn, tenzij we ineens een maximum aantal bereiken. Dan gaat die bepaalde reis door op het eerst volgende geschikte tijdstip of als de plaatselijke omstandigheden goed zijn.
Nieuwe bestemmingen aanbieden kan gerust, dan nemen we die op in ons gamma aan ‘stand-by reizen’ en zoeken we voor jou naar medereizigers en organiseert Tierra Photo Tours die reis!

Inschrijven op dit type reizen verbind je tot niks, maar het spreekt voor zich dat dit een uniek aanbod is voor fotografen die oprecht geïnteresseerd zijn in een reis, en niet graag teleurgesteld worden wanneer een reis toch niet kan doorgaan als meerdere deelnemers afhaken op het laatste moment! Wegens het extreme karakter van bepaalde reizen kunnen allerlei kosten soms hoog oplopen.

Stuur ons gerust een mail via de contactpagina als je hierover nog vragen hebt of als je op de wachtlijst van een bepaalde bestemming wil staan!

Finland

Laplanduilen en Sperweruil in de winter

Canada

Sneeuwuilen, Sperweruilen en Laplanduilen

Noorwegen

Muskusossen in de winter

Noorwegen

Koningseiders en Papegaaiduikers in de winter in de Varanger

Canada

IJsberen (mannetjes in de winter of wijfjes met jongen bij de burcht in februari-maart)

Canada

IJsduikers met jongen op de rug

Polen

Wisenten

Oman

Namibië

Japan

Kraanvogels, zwanen en Stellers zeearenden in Februari in Hokkaïdo

Japan

Sneeuwmakaken

Rwanda

Gorilla’s

Ghana

Vogels

USA

Bizons in het Yellowstone National Parc

Alaska

Amerikaanse Zeearend

IJsland

Vulkaanuitbarsting

Share