Boekingsinformatie

Reizen met Tierra Photo Tours staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Onze natuurfotografiereizen zijn populair, zowel in de Benelux als ver daarbuiten. Wacht dus niet te lang om in te schrijven, vooral de reizen met kleine groepen zijn snel volboekt.
Wil je je inschrijven op een bepaalde reis, dan volg je de link op de pagina van de betreffende reis, die stuurt je naar de aankondiging van deze reis op de www.tierra.be website.
Nieuwe reizen hebben niet onmiddellijk deze link, dan volstaat een bericht te sturen via de contactpagina, met vermelding van welke reis, naam en adres. Dan bezorgen we je een bestelbon, met het te betalen voorschot.
Je bent ingeschreven zodra het voorschot is betaald.

Is een reis volboekt, maar je wil toch een kans maken om alsnog mee te gaan, kan je gerust een bericht sturen via de contactpagina, dan kunnen we je als eerste op de hoogte brengen mocht iemand annuleren en er dus een plaats vrijkomt! Of we kunnen je dan informeren of alvast een plaats reserveren voor dezelfde reis het jaar er op.

Voor alle andere voorwaarden en condities verwijzen we naar die van Tierra: http://www.tierra.be/index.php?section=reisvoorwaarden

Share